facebook kws    twitter kws    parnassys ouderportaal    mail kws    website kws    login kws    login kws

Welkom bij de Koningin Wilhelminaschool

 • Onderwijs

  De Koningin Wilhelminaschool is een warme, kleinschalige basisschool in het hart van Baarn. Wij geven klassikaal les op verschillende niveaus. Ons onderwijs is daardoor zorgvuldig afgestemd op de specifieke behoefte van het kind. Wij kennen onze leerlingen, weten wat zij nodig hebben en stimuleren hen daardoor om te groeien.

   

  Identiteit

  De KWS is een Protestants Christelijke school waar iedereen welkom is. Wij vieren de Christelijke feestdagen en besteden daarnaast ook aandacht aan andere religies en levensovertuigingen.  Zo geven we vorm aan de school als leefgemeenschap waarin leerlingen zich veilig, gehoord en gezien voelen.

   

  Faciliteiten 

  Ons sfeervolle gebouw heeft ruime lokalen waar met eigentijdse leermiddelen door een bevlogen team onderwijs wordt gegeven. Centraal in de school ligt onze splinternieuwe bibliotheek met een uitgebreide verzameling boeken. Voor gymlessen, weekopeningen en bijzondere evenementen beschikken we over een eigen inpandige sportzaal. Op ons grote en veilige speelplein is er voor de kinderen van alles te beleven.    

   

  Kennismaken met de KWS?

  Wij leiden u graag rond. Dit doen we bij voorkeur op gewone schooldagen zodat u goed ons schoolklimaat kunt ervaren. Tijdens deze kennismaking is er altijd gelegenheid om uw vragen te stellen. Via onderstaande knop maakt u snel een afspraak. 

   

Nieuws:

Letterfeest 2018
Letterfeest 2018 In groep 3 kennen de kinderen alle letters en klanken. Tijd voor een feestje! Tijdens het letterfeest mochten alle kinderen hun letterdiploma in ontvangst nemen.
KWS kerstviering 2017
KWS kerstviering 2017 De sfeervolle kerstviering van de Koningin Wilhelminaschool vond plaats in de Paaskerk. Wat zongen en spraken de kinderen weer prachtig! Kijk hier naar een video impressie
Sinterklaas op de KWS 2017
Sinterklaas op de KWS 2017 Sinterklaas en de Pieten bracht een gezellig bezoek aan de Koningin Wilhelminaschool. Gelukkig was de Piet die per post was verstuurd ook weer terecht. Kijk bij foto's voor een verslag. 

Voor meer foto’s of video’s klikt u op de link!