facebook kws    twitter kws    parnassys ouderportaal    mail kws    website kws    login kws    login kws

Welkom bij de Koningin Wilhelminaschool

 • Onderwijs

  De Koningin Wilhelminaschool is een warme, kleinschalige basisschool in het hart van Baarn. Wij geven klassikaal les op verschillende niveaus. Ons onderwijs is daardoor zorgvuldig afgestemd op de specifieke behoefte van het kind. Wij kennen onze leerlingen, weten wat zij nodig hebben en stimuleren hen daardoor om te groeien.

   

  Identiteit

  De KWS is een Protestants Christelijke school waar iedereen welkom is. Wij vieren de Christelijke feestdagen en besteden daarnaast ook aandacht aan andere religies en levensovertuigingen.  Zo geven we vorm aan de school als leefgemeenschap waarin leerlingen zich veilig, gehoord en gezien voelen.

   

  Faciliteiten 

  Ons sfeervolle gebouw heeft ruime lokalen waar met eigentijdse leermiddelen door een bevlogen team onderwijs wordt gegeven. Centraal in de school ligt onze splinternieuwe bibliotheek met een uitgebreide verzameling boeken. Voor gymlessen, weekopeningen en bijzondere evenementen beschikken we over een eigen inpandige sportzaal. Op ons grote en veilige speelplein is er voor de kinderen van alles te beleven.    

   

  Kennismaken met de KWS?

  Wij leiden u graag rond. Dit doen we bij voorkeur op gewone schooldagen zodat u goed ons schoolklimaat kunt ervaren. Tijdens deze kennismaking is er altijd gelegenheid om uw vragen te stellen. Via onderstaande knop maakt u snel een afspraak. 

   

Nieuws:

Groep 8 springt de KWS uit
Groep 8 springt de KWS uit Zoals ieder jaar nemen de kinderen van groep 8 op een sportieve manier afscheid. Dag groep 8! We gaan jullie missen.
Spetterende KWS eindmusical
Spetterende KWS eindmusical Groep 8 liet zich van zijn talentvolle kant zien met de prachtige eindmusical Betoeterd. Kinderen, ouders en andere familieleden genoten zichtbaar. Klik boven voor de foto's
Zomerfestijn 2018
Zomerfestijn 2018 Het KWS Zomerfestijn 2018 was een geslaagde avond voor ouders en kinderen. Naast een talentenavond en goochelact bracht de sponsorloop een prachtig bedrag op. De foto's zijn van Sjaak Hoogendoorn.

Voor meer foto’s of video’s klikt u op de link!